Mihaela Radulescu Si Fiul Ei

Mihaela Rădulescu se poate considera o femeie norocoasă. Mihaela Rădulescu dezvăluiri neașteptate despre fiul ei Ayan.


Mihaela Rădulescu A Cunoscut O Pe Iubita Fiului Ei Ayan A Cerut Acordul Mamei Sale

Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze.

Mihaela radulescu si fiul ei. Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare. Fosta prezentatoare de televiziune Mihaela Rădulescu a plecat într-o binemeritată vacanță alături de fiul ei Ayan și de celebrul său iubit Felix Baumgartner. Ayan este acum un adolescent.

Cum Mihaela Radulescu este ea insasi o femeie foarte activa era de asteptat sa ii transmita pasiunea pentru sport is fiului ei. Ayan a dat lovitura în America Mihaela Rădulescu nu-și mai încape în piele de bucurie de când fiul ei a fost acceptat la două Universități de prestigiu din Statele Unite ale Americii. Tanarul este pasionat de sport si este foarte ambitios atunci când vine vorba de pasiunile sale.

Mai întâi și-a serbat fiul care a împlinit 17 ani apoi vedeta a fost ea în centrul atenției. Este multiplu campion la Muay Thai box thailandez de patru ori campion la Krav Maga sport de aparare si are si o medalie la kickboxing. Așa cum s-a mai întâmplat în anii precedenți fosta jurată de la.

Mihaela Rădulescu a ținut-o numai în petreceri. Mihaela Rădulescu locuieşte cu fiul ei Ayan de mulţi ani la Monaco. Doar sport zilnic mâncare sănătoasă și disciplină.

Tatăl lui Ayan este omul de afaceri Elan Schwartzenberg cu care prezentatoarea a fost. Mihaela Rădulescu l-a serbat duminică 1 august pe Ayan Schwartzenberg pe Coasta de Azur. Mi-ajunge să știu că am fost împreună de ziua lui așa cum am fost mereu - cu aceeași iubire strașnică cu același chef de viață cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume.

Șoc pentru Mihaela Rădulescu. Mihaela Rădulescu se consideră o mamă fericită. La varsta de 17 ani Ayan Schwartzenberg a obtinut numeroase premii in sporturi de contact.

Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mihaela Rădulescu este cea mai fericită mamă și nu ezită să spună asta din toată inima. O serie de aprecieri au venit și pe pagina de Instagram a Mihaelei Rădulescu care a postat o imagine pentru a se mândri cu fiul ei.

Mihaela Rădulescu a postat două fotografii alături de Ayan cu mesajul. Mihaela Rădulescu a sărbătorit ziua de naștere a fiului ei Ayan. Prezentatoarea TV și-a dus fiul.

Mihaela Rădulescu a dat vestea cea mare despre fiul ei. Ce a făcut fiul ei în plină epidemie de coronavirus. Dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Mihaela Radulescu este tare mandra de fiul ei. Mihaela Rădulescu vacanță de vis la Saint Tropez alături de iubitul și de fiul ei. Dezvăluirile vedetei despre băiatul ei și relația lor.

Marți 3 august diva a împlinit vârsta de 53 de ani și a avut lângă ea cele mai importante persoane din viața ei pe Ayan și pe iubitul ei. Mihaela Rădulescu a povestit cum a reușit să-l îndrume pe fiul său în tot acest timp și care au fost sporturile sau cursurile pe care el le-a urmat încă de la grădiniță. Acesta a împlinit 17 ani iar cei doi mamă și fiu au petrecut împreună pe Coasta de Azur.

Mihaela Rădulescu are un băiat care ar putea fura inima multor tinere deși are numai 17 ani recent împliniți. A implinit 17 ani iar acum a reusit si o performanta uriasa. La 52 de ani Mihaela este foarte mândră de unicul ei copil Ayan care ieri a împlinit 17 ani rodul căsniciei cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg de care a divorțat în 2008.

Ayan fiul ei a împlinit 17 ani iar vedeta a publicat un mesaj emoționant alături de fotografii împreună. Mihaela Rădulescu l-a serbat duminică 1 august pe Ayan Schwartzenberg unicul său fiu. Mihaela Rădulescu a mărturisit că nu prea mai are ce să facă pentru fiul ei care e deja bărbat în toată regula.

Cu acest prilej vedeta Pro TV i-a transmis fiului său și al lui Elan Schwartzenberg un mesaj. Mihaela Rădulescu și-a dorit întotdeauna ca fiul ei să fie un tânăr independent și puternic iar acum este mândră că Ayan a reușit să realizeze acest lucru. Mihaela Rădulescu a mai dezvăluit că după divorțul de Elan Schwartzenberg nu a adus alți bărbați în casa lor.

La 17 ani Ayan este bărbat în toată regula și a întrecut-o în înălțime pe mama sa Mihaela Rădulescu. Mihaela Rădulescu a oferit recent un interviu în care a dezvăluit secrete bine păzite despre ea și familia ei lucruri pe care le-a ținut ferite de ochii lumii și ai presei. Mihaela Rădulescu și-a crescut singură fiul Ayan iar acum este mândră de el De ce Ayan nu a dormit niciodată în aceeași casă cu iubitul ei Felix.

Adolescentul are 16 ani iar Mihaela Rădulescu l-a prezentat pe fiul ei de foarte puține ori publicului. Pe lângă cariera de succes dar și viața pe care o duce la Monacco aceasta se mândrește și cu fiul ei Ayan. E bucuria mea supremă.

Vedeta a mărturisit că nu și-a crescut copilul într-un mod foarte strict având o relație de prietenie cum nu și-a imaginat că ar fi putut avea cu fiul ei. Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Întrebată de o altă mămică dacă Ayan ia steroizi și ce anume face pentru a arăta așa răspunsul prezentatoarei a venit prompt.

La doar 17 ani abia împliniți Ayan Schwartzenberg este un tânăr extrem de atractiv din multe puncte de vedere.


șoc Pentru Mihaela Rădulescu Ce A Făcut Fiul Ei In Plină Epidemie De Coronavirus Capital


Povestea De Iubire Dintre Mihaela Rădulescu Si Felix Baumgartner Au O Relaţie De Cinci Ani Dar Nu S Au Căsătorit


Fiul Mihaelei Rădulescu A Plecat De Acasă Primele Declarații Ale Divei Sufăr Enorm Impact


Ayan Schwartzenberg A Rupt Gura Targului Fiul Mihaelei Rădulescu Arată Wow Youtube


Mihaela Rădulescu Mandră De Performanțele Fiului Ei Ce A Obținut Ayan După 12 Ani De Antrenament Dur Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Mesajul Emoționant Al Pentru Mihaelei Rădulescu De Ziua De Naștere A Fiului Ei Nu Incetează Să Mă Uimească


Fiul Mihaelei Rădulescu Va Invăța La O Prestigioasă Facultate Din Sua Un Singur An De Studii Costă Zeci De Mii De Dolari


Cum și A ținut Mihaela Rădulescu Fiul Departe De Vicii


Mihaela Rădulescu Este Mandră De Fiul Ei Ayan Ce A Putut Să Facă La Doar 17


Mihaela Rădulescu După Ce Fiul Ei A Intrat La Două Facultăți De Prestigiu Din Sua Ce A Spus Vedeta Impact


Cum Arată Fiul Mihaelei Rădulescu La 15 Ani Ayan Schwartzenberg A Mostenit Genele Ambilor Părinţi


Secretul Mihaelei Rădulescu De Ce Nu Are Mai Mulți Copii De Fapt Impact


Mihaela Rădulescu Dezvăluiri Despre Relația Cu Fiul Ei Ayan și A Sărbătorit Ziua De Naștere Invăț Să Mă Dau Ușor Deoparte Spynews Ro


Mihaela Rădulescu Ayan Schwartzenberg


Cum și A ținut Mihaela Rădulescu Fiul Departe De Vicii


Mihaela Rădulescu S A Scăpat Ce Problemă Enervantă Are Cu Fiul Ei Ayan Impact


Wow Cum A Ajuns Să Arate Fiul Mihaelei Rădulescu La 16 Ani


Cum Arată Băiatul Mihaelei Rădulescu Are 15 Ani Dar Ai Spune Că Are Cel Puțin 25 Foto Stiri Mondene


Mihaela Rădulescu Impreună Cu Fiul Ayan și Iubitul Felix Baumgartner La Saint Tropez Poze Dintr Un Cadru De Vis Evenimentul Zilei

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Mihaela Radulescu Si Fiul Ei"

Posting Komentar